بالاخره بعد از عکس های زیادی که از غذاهایم گرفتم تصمیم به نوشتن یک وبلاگ کردم. چرا نام هزار و یک شب؟ چون این اسم ما را به قرن ها قبل، میان بازار های شلوغ خاور میانه پر از ادویه جات رنگارنگ می برد. من دوست دارم ستاره-شهرزاد قصه گو باشم که هر شب یکی از دستور غذاهای جادویی اش را برای شما فاش می کند! نام پایان نامه ام هم هزار و یک شب بود و این داستان های بی پایان از ایران و هند شروع شد، با اینکه الان به عنوان داستان های عربی معروف است. دوست دارم این وبلاگ را به سه زبان ایتایایی، انگلیسی و فارسی بنویسم. ولی چون برای فارسی از یک کیبورد مجازی استفاده می کنم، خیلی نوشتنش طول می کشد، برای همین تمام غذا ها را به انگلیسی هم می نویسم که شما عزیزان ایرانی که اکثرا این زبان را بلدید متوجه بشوید. ولی حتما اگر بتوانم به فارسی هم می نویسم. دستور غذاهای من از خیلی کشورها الهام گرفته اند، ولی اکثرا مخلوطی از آشپزی ایرانی و ایتالیایی و ژاپنی هستند. در آخر تکه شعری از خواهر شاعرم شایسته ابراهیمی می گذارم و به سبک ایرانی ها بفرمایید دو فنجان چای با بیسکویت های ستاره میل کنید! به جادوی راه ابریشم خوش آمدید
نهادی در این حجم خالی دو فنجان چای
من و تو سکوتی سفالی دو فنجان چای
گلت را به فنجان من هدیه کردی و بعد
پر از عشق شد این حوالی دو فنجان چای
نگاه تو گاهی به چشمان بارانی ام
وگاهی به گلهای قالی دو فنجان چای
تو آخر سکوت فضا را شکستی و گفتی:
بنوشیم! گرم است و عالی دو فنجان چای
شایسته ابراهیمی